Statsautoriseret Anne Hansen - Fuglebjerg fodterapi

Anne Hansen
statsautoriseret fodterapeut

Jeg er statsautoriseret fodterapeut, indehaver og driver Fuglebjerg fodterapi. Har arbejdet inden for sundhedssektoren som sygehjælper siden 1977 og indtil 2004.
Blev statsautoriseret fodterapeut i 2008 og var indlejer på 2 forskellige klinikker indtil 1/8 2009, hvor jeg købte Fuglebjerg fodterapi.

Jeg udfører alle specialer inden for fodterapi, og bestræber mig konstant på at være opdateret rent fagligt ved at deltage i kurser og fagdage.

Klinikken
Når du kommer ind i Fuglebjerg fodterapi, mødes du i receptionen af lyse venlige lokaler med tilstødende behandlerrum. Klinikken har en handicapvenlig indgang og fine parkeringsforhold. Og en el-kørestol kan sagtens komme ind. I receptionen kan du sætte dig og vente på din behandling. I en evt. ventetid ligger der blade og andet læsestof at fordrive tiden med, og der står altid kogt vand til kaffe eller te.

Har du særlige behov som hjælp til at komme ind, få hjælp til overtøj, fodtøj og strømper af og på, er jeg behjælpelig med dette. Jeg hjælper gerne med kompresionsstrømper.

Har du af en eller anden årsag ikke mulighed for at komme i min klinik, kører jeg gerne ud til dig. Kører mandag i lige uger og tirsdag i ulige uger.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Fuglebjerg fodterapi.